Het verhaal achter onze keuken

Filosofie

Restaurant Zenith wenst graag een eerbetoon te zijn aan haar omgeving. In een intieme,  professionele maar bovenal gezellige fine dining setting eren wij de natuur in haar puurste vorm.

 

Bij Restaurant Zenith wensen wij u graag kennis te laten maken met traceerbare, natuurlijke en verfrissende producten. Wij streven ernaar om Zenith zo veel mogelijk biologisch te verantwoorden.

Onze prodcuten

Eerlijk over eten

Biologisch

De keuken van Restaurant Zenith probeert zoveel mogelijk gebruik te maken van biologische producten. Deze producten komen waar mogelijk direct uit de buurt en uit onze eigen moestuin. 

Respect voor leven

Het vlees en de vis is altijd traceerbaar zodat wij zeker weten dat alleen het beste op uw bord terecht komt. Daarnaast werken wij bewust niet met jonge dieren zoals kalf en lam.

Belofte

U kunt er vanuit gaan dat Restaurant Zenith in Apeldoorn alleen genoegen neemt met de meest pure en eerlijke producten. Zo waarborgen wij onze kwaliteit en dat proef je. 

Eerlijk over eten

Over Jody & Joey

Restaurant Zenith is een klein en gezellig team waar mensen niet werken voor elkaar maar met elkaar. Een werkplek waar gezelligheid aanwezig is wanneer het kan en er focus is wanneer het moet.

 

Vakkennis en liefde voor de gastronomie. iedereen wat dit met ons deelt is welkom in ons team. Wij doen het echt samen met elkaar. Hier is geen zwarte of witte brigade, hier is het wij.

Restaurant Zenith in Apeldoorn

Laat uw zintuigen prikkelen

Waar het moeten mogen is geworden en waar discipline en hard werken wordt vertaald in liefde en vanzelfsprekendheid.