Over Joey & Jody

Joey

Joey, chef-kok afkomstig uit Almelo, Overijssel. Hij werd op jonge leeftijd al aangestoken met een voorliefde voor de keuken door zijn opa. Al van kinds af aan wist Joey dat dit zijn roeping was, gasten blij maken met de lekkerste gerechten.

Joey heeft ervaring opgedaan bij gerenommeerde topzaken waaronder restaurant de Swarte ruijter* in Holten, Pure C** in Cadzand-bad, Librije’s zusje** in Zwolle & restaurant Joelia* in Rotterdam en dit in combinatie met een studie aan de Cas Spijkers Academie in Twente. Joey is in 2019 genomineerd als één van de 10 talentvolle jonge chefs van Gault&Millau.

Nu is het eindelijk zover om zijn ultieme droom te verwezenlijken, zijn eigen restaurant!

Jody

Jody, gastvrouw afkomstig uit Hengelo, Overijssel. Zij heeft haar passie ontdekt door haar allereerste bijbaan. Vanuit haar bijbaan ging het snel en begon het te kriebelen. Een blanco pagina wat zelf geschreven is.

Ze heeft haar passie op zeer jonge leeftijd verder ontwikkeld door ervaring op te doen bij gerenommeerde topzaken zoals Restaurant de Wanne* in Ootmarsum, Landhuishotel de Bloemenbeek* in de Lutte, Restaurant de Swarte ruijter* in Holten, Restaurant de Leest*** in Vaassen & Restaurant de Nederlanden* in Vreeland. Dit in combinatie met verschillende opleidingen waarmee ze zich onderscheidt wist ze de titel horeca talent 2014 te behalen. Nu komt eindelijk haar grootste droom uit. Een nieuw hoofdstuk, haar eigen restaurant!

Het pad van Joey & Jody kruisten voor het eerst bij de Swarte Ruijter waar hun liefde voor elkaar is ontstaan. Sindsdien is hun individuele droom één geworden.

Joey & Jody bundelen hun voorliefde voor de gastronomie, om zo u als gast het middelpunt te laten zijn van Restaurant Zenith.

Wees welkom en ervaar het zelf!