Joey heeft ervaring opgedaan bij gerenommeerde topzaken waaronder restaurant de Swarte ruijter* in Holten, Pure C** in Cadzand-bad, Librije’s zusje** in Zwolle & restaurant Joelia* in Rotterdam en dit in combinatie met een studie aan de Cas Spijkers Academie in Twente. Joey is in 2019 genomineerd als één van de 10 talentvolle jonge chefs van Gault&Millau.
Nu is het eindelijk zover om zijn ultieme droom te verwezenlijken, zijn eigen restaurant!
Ze heeft haar passie op zeer jonge leeftijd verder ontwikkeld door ervaring op te doen bij gerenommeerde topzaken zoals Restaurant de Wanne* in Ootmarsum, Landhuishotel de Bloemenbeek* in de Lutte, Restaurant de Swarte ruijter* in Holten, Restaurant de Leest*** in Vaassen & Restaurant de Nederlanden* in Vreeland. Dit in combinatie met verschillende opleidingen waarmee ze zich onderscheidt wist ze de titel horeca talent 2014 te behalen. Nu komt eindelijk haar grootste droom uit. Een nieuw hoofdstuk, haar eigen restaurant!
Het pad van Joey & Jody kruisten voor het eerst bij de Swarte Ruijter waar hun liefde voor elkaar is ontstaan. Sindsdien is hun individuele droom één geworden.
Joey & Jody bundelen hun voorliefde voor de gastronomie, om zo u als gast het middelpunt te laten zijn van Restaurant Zenith.
Wees welkom en ervaar het zelf!
Contact
Openingstijden
Route
Privacyverklaring | Algemene voorwaarden
Kunt u niet naar ons toe, dan komen wij naar u! We bezorgen met alle liefde uw bestellingen thuis!
Onze gerechten zijn tot 12:00 uur ‘s middags te bestellen per mail naar: info@restaurantzenith.nl
met bijpassend garnituur
met bijpassend garnituur
*Onze luxe oesterbox kunt u enkel ophalen aan de Koninginnelaan 37. Wij raden aan onze oesters binnen 30 minuten te consumeren.
gekonfijte garnalen en zuurdesem (1L)
wortel, granaatappelvinaigrette en couscous
mosterd en croûtons
brioche-toast, bieslook en zure room
artisjok, courgette, pane carasau en tomaat
pomodori, kruidenrisotto en miso lak
rode biet en zwarte knoflookjus
aardpeer en kalemansi beurre blanc
appelcompôte, krieltjes en gevogeltejus
gegratineerd
groene asperge
citroen en merengue
pecannoot en witte chocolade
vijgenjam en brioche