Liefde voor het vak en voor elkaar

Over Joey & Jody

Zenith is een restaurant met een klein en gezellig team waar mensen niet werken voor elkaar maar met elkaar. Een werkplek waar gezelligheid aanwezig is wanneer het kan en er focus is wanneer het moet.

 

Vakkennis en liefde voor de gastronomie. iedereen wat dit met ons deelt is welkom in ons team. Wij doen het echt samen met elkaar. Hier is geen zwarte of witte brigade, hier is het wij.

Joey Stinissen

Over Joey

Joey, chef-kok afkomstig uit Almelo, Overijssel. Hij werd op jonge leeftijd al aangestoken met een voorliefde voor de keuken door zijn opa. Al van kinds af aan wist Joey dat dit zijn roeping was, gasten blij maken met de lekkerste gerechten.

 

Joey heeft ervaring opgedaan bij gerenommeerde topzaken waaronder restaurant de Swarte ruijter* in Holten, Pure C** in Cadzand-bad, Librije’s zusje** in Zwolle & restaurant Joelia* in Rotterdam en dit in combinatie met een studie aan de Cas Spijkers Academie in Twente. Joey is in 2019 genomineerd als één van de 10 talentvolle jonge chefs van Gault&Millau.

 

Nu is Joey’s ultieme droom werkelijkheid geworden. Een eigen restaurant, geniet! 

Jody De widt

Over Jody

Jody, gastvrouw afkomstig uit Hengelo, Overijssel. Zij heeft haar passie ontdekt door haar allereerste bijbaan. Vanuit haar bijbaan ging het snel en begon het te kriebelen. Een blanco pagina wat zelf geschreven is.

Ze heeft haar passie op zeer jonge leeftijd verder ontwikkeld door ervaring op te doen bij gerenommeerde topzaken zoals Restaurant de Wanne* in Ootmarsum, Landhuishotel de Bloemenbeek* in de Lutte, Restaurant de Swarte ruijter* in Holten, Restaurant de Leest*** in Vaassen & Restaurant de Nederlanden* in Vreeland. Dit in combinatie met verschillende opleidingen waarmee ze zich onderscheidt wist ze de titel horeca talent 2014 te behalen. Nu komt eindelijk haar grootste droom uit. Een nieuw hoofdstuk, haar eigen restaurant!

Het pad van Joey & Jody kruisten voor het eerst bij de Swarte Ruijter waar hun liefde voor elkaar is ontstaan. Sindsdien is hun individuele droom één geworden.

Joey & Jody bundelen hun voorliefde voor de gastronomie, om zo u als gast het middelpunt te laten zijn van Restaurant Zenith.

Wees welkom en ervaar het zelf!

Zomers all-in arrangement

Geniet van de zomer met Restaurant Zenith. Laat uw zintuigen prikkelen door een 4-gangen verrassingsmenu samengesteld door onze chef Joey Stinissen inclusief bijpassende wijnen of non alcoholische eigen gemaakte sappen, amuses, brood, water, koffie en friandises.

Dit arrangement serveren wij enkel op maandag, donderdag of zondagmiddag in de maanden Juni en Juli.

Andere gewenste (fris)dranken zijn niet te combineren in dit arrangement.

Prijs: 99.50 all-in.

Let op! Dit arrangement is beperkt beschikbaar.