Over Joey & Jody

Joey

Joey, chef-kok afkomstig uit Almelo, Overijssel. Hij werd op jonge leeftijd al aangestoken met een voorliefde voor de keuken door zijn opa. Al van kinds af aan wist Joey dat dit zijn roeping was, gasten blij maken met de lekkerste gerechten.

Joey heeft ervaring opgedaan bij gerenommeerde topzaken waaronder restaurant de Swarte ruijter* in Holten, Pure C** in Cadzand-bad, Librije’s zusje** in Zwolle & restaurant Joelia* in Rotterdam en dit in combinatie met een studie aan de Cas Spijkers Academie in Twente. Joey is in 2019 genomineerd als één van de 10 talentvolle jonge chefs van Gault&Millau.

Nu is het eindelijk zover om zijn ultieme droom te verwezenlijken, zijn eigen restaurant!

Jody

Jody, gastvrouw afkomstig uit Hengelo, Overijssel. Zij heeft haar passie ontdekt door haar allereerste bijbaan. Vanuit haar bijbaan ging het snel en begon het te kriebelen. Een blanco pagina wat zelf geschreven is.

Ze heeft haar passie op zeer jonge leeftijd verder ontwikkeld door ervaring op te doen bij gerenommeerde topzaken zoals Restaurant de Wanne* in Ootmarsum, Landhuishotel de Bloemenbeek* in de Lutte, Restaurant de Swarte ruijter* in Holten, Restaurant de Leest*** in Vaassen & Restaurant de Nederlanden* in Vreeland. Dit in combinatie met verschillende opleidingen waarmee ze zich onderscheidt wist ze de titel horeca talent 2014 te behalen. Nu komt eindelijk haar grootste droom uit. Een nieuw hoofdstuk, haar eigen restaurant!

Het pad van Joey & Jody kruisten voor het eerst bij de Swarte Ruijter waar hun liefde voor elkaar is ontstaan. Sindsdien is hun individuele droom één geworden.

Joey & Jody bundelen hun voorliefde voor de gastronomie, om zo u als gast het middelpunt te laten zijn van Restaurant Zenith.

Wees welkom en ervaar het zelf!

Lieve gast,

Terras
Met ingang van donderdag 29 april, serveren wij op ons terras een 3,4,5 of 6-gangen menu ! U kunt natuurlijk uw dieetwensen of allergieën aangeven en wij stellen vervolgens een fantastisch menu voor u samen!
Ons terras hebben wij zo comfortabel mogelijk gemaakt om uw ervaring optimaal te maken!

Take away
Voor de mensen die voorlopig nog graag thuis willen genieten, houden we nog steeds onze takeaway-kaart aan! Iets aangepast, maar zoals u van ons gewend bent. Let op: vanaf nu is alleen afhaal mogelijk, zo bewaken wij de kwaliteit voor zowel takeaway als op het terras !

Graag tot snel bij Restaurant Zenith

Restaurant Zenith, Take away menu!

Kunt u niet naar ons toe, haal dan Zenith bij u thuis! Let op: alleen afhaal.

Onze gerechten zijn tot 12:00 uur ‘s middags te bestellen per mail naar: info@restaurantzenith.nl

Specials
  • 3 tal oesters en Cava 20,00

    met bijpassend garnituur

  • 3 tal oesters 10,50

    met bijpassend garnituur

  • Fruit de Mer 40,00

Voorgerechten

  • Tartaar tonijn 14,50

    manderijn, zeewier en chipotle peper

  • Ibericoham 16,50

    krokant brood, suikersla en citroen

  • Gerookte paling & eendenlever 16,50

    brioche-toast, bieslook en zure room

  • Gegrilde aubergine 13,50

    Miso-lak, citrus en sojavinaigrette

Hoofdgerechten

  • Boneless iberico ribs 24,50

    pomodori, kruidenrisotto en miso lak

  • Holstein-bavette 24,50

    maïskolf, chimmichuri en knoflookjus

  • Kabeljauw 24,50

    kalemansi beurre blanc en meiknol

  • Gekonfijte eendenbout 24,50

    aardappelgratin en geroosterde asperges

  • Halve kreeft 25,50

    beurre blanc, gnocci en spinazie

  • Gepofte spitskool 23,50

    sinaasappel, bruine boter en hazelnoot

Nagerechten